• Toimitus 4,90€ | yli 50€ tilauksiin ilmainen
  • Matkaan viimeistään seuraavana arkipäivänä
  • Kysyttävää? 010 348 8880 | wiilaamo@wilborg.fi
  • Suomalainen perheyritys josta on turvallista tilata
  • Toimitus 4,90€ | yli 50€ tilauksiin ilmainen
  • Matkaan viimeistään seuraavana arkipäivänä
  • Kysyttävää? 010 348 8880 | wiilaamo@wilborg.fi
  • Suomalainen perheyritys josta on turvallista tilata

SOME BY MI | AHA BHA PHA 30 Days Miracle Truecica Clear Pad -kasvovesilaput epäpuhtaalle iholle

32,90 €
(70 kpl = 32,90 €)
Varastossa
Toimitusaika: 2-4 päivä(ä)

Kuvaus

Korealaisen ihonhoidon bestseller-kasvovesi on nyt saatavilla myös kasvovesilappuina! Kevyesti kuoriva kasvovesi ehkäisee aknea ja finnejä, samalla tasapainottaen ja kosteuttaen ihoa.


SOME BY MI AHA BHA PHA 30 Days Miracle Toner on kulttimaineeseen noussut ihmetuote, joka lupaa parantaa ihon kuntoa jo 30 päivässä. Tätä kasvovettä myydään maailmassa 1kpl joka kolmas sekunti! Nyt kasvovedestä on kehitetty myös versio, jossa kasvovesi on valmiina kätevissä lapuissa. Lappujen toinen puoli on sileä ja toinen hieman teksturoitu. Käytä teksturoitua puolta silloin, kun haluat intensiivisemmän, kuorivan vaikutuksen.


AHA-, BHA-, ja PHA-happoja sisältävä kasvovesi tasapainottaa ja aloittaa tehokkaasti ihonhoitorutiinin heti kasvojen puhdistuksen jälkeen. Se kirkastaa ihoa ja auttaa häivyttämään pigmenttimuutoksia, tummentumia sekä aknea. AHA-happo irrottaa kuollutta solukkoa tehden ihosta silkkisen pehmeän, BHA-happo poistaa lian ja talin ihohuokosista tehden ihosta puhtaan, PHA-happo sitoo kosteuttaa ja ehkäisee ihon ärsytystä ja kuivumista. Kasvovesi tasapainottaa ihon kosteustasoa, ehkäisee aknen, mustapäiden ja finnien muodostumista, samalla rauhoittaen ja kosteuttaen ihoa.


Happojen lisäksi kasvovedessä on mukana rauhoittavaa teepuu-uutetta, ihon juonteita hoitavaa adenosiinia sekä kirkastavaa niasiiniamidia.

Toimiva ja tehokas koostumus on dermatologisesti testattu, ja sen pH-taso on iholle ihanteellinen ~5,5. Tuote ei sisällä alkoholia tai lisättyä tuoksua.


Sopii erityisesti rasvoittuvalle ja epäpuhtauksiin taipuvalle iholle tekemään ihosta puhtaamman ja tasaisemman.


Käyttö: Puhdista kasvot, taputtele AHA BHA PHA 30 Days Miracle Toner -kasvovettä kasvoille käsin tai puuvillalapulla, ja käy koko kasvot läpi. Vältä suun ja silmien aluetta. Anna imeytyä ja lisää sen jälkeen kasvoille seerumi ja kosteusvoide. Suositeltu käyttö: iltaisin. Muistathan suojata ihon päivisin aurinkosuojavoiteella käyttäessäsi kuorivia tuotteita.


Ainesosat: Salix Alba (Willow) Bark Water (85%), Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Betaine Salicylate (0.5%), Artemisia Princeps Leaf Extract (100 ppm), Centella Asiatica Extract (4985 ppm), Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Water (4800ppm), Chamaecyparis Obtusa Leaf Extract, Opuntia Ficus-Indica Extract, Houttuynia Cordata Extract, Melia Azadirachta Leaf Extract, Melia Azadirachta Flower Extract, Madecassic Acid (5 ppm), Asiaticoside (5 ppm), Asiatic Acid (5 ppm), Madecassoside (10 ppm), Allantoin, Panthenol, Arginine, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid (100 ppm), Lactobionic Acid (100 ppm), Sodium Hydroxide, Water, Benzyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Raspberry Ketone, Mentha Piperita (Peppermint) Oil