• Toimitus 4,90€ | yli 50€ tilauksiin ilmainen
  • Matkaan viimeistään seuraavana arkipäivänä
  • Kysyttävää? 010 348 8880 | kauppa@wilborg.fi
  • Suomalainen yritys josta on turvallista tilata
  • Liity VIP-klubiin, saat -10% alennuskoodin
  • Toimitus 4,90€ | yli 50€ tilauksiin ilmainen
  • Matkaan viimeistään seuraavana arkipäivänä
  • Kysyttävää? 010 348 8880 | kauppa@wilborg.fi
  • Suomalainen yritys josta on turvallista tilata
  • Liity VIP-klubiin, saat -10% alennuskoodin

Tarinamme

Wiilaamo on toiminut nykyisellä nimellään ja konseptillaan Porin keskustassa vuodesta 2018.

Mutta keitä me olemme ja mistä kaikki oikein alkoi? Lue lisää Wiilaamon tarinasta alta.

Kuten nimestä Wiilaamo saattaa päätellä, kaikki alkoi kynsistä - eikä niitä suinkaan ole vieläkään unohdettu, päinvastoin. Kuulumme Suomen suurimpien kynsisalonkien joukkoon. Palveluvalikoima on kasvanut kuten myös henkilökunta, tällä hetkellä meitä työskentelee Wiilaamossa kahdeksan taitavaa ammattilaista.

Wiilaamon perustajalla Petralla oli idea isosta kynsiin keskittyneestä studiosta, jossa olisi rento ja iloinen ilmapiiri sekä asiakkaille että henkilökunnalle. Paikka, johon kaikkien olisi aina mukava tulla ja kaikki kokisivat olonsa tervetulleeksi.

Meille on tärkeää, että jokainen saa tulla meille juuri sellaisena kuin on, ja kaikkia asiakkaita palvellaan yhdenvertaisina.

Wiilaamo avasi ovensa ensimmäisen kerran huhtikuun 13. päivä 2018. Sittemmin palveluvalikoima on kasvanut lukuisilla palveluilla, henkilökunta on tuplaantunut, sekä tuotevalikoimaa on kasvatettu sadoilla tuotteilla kymmeniltä eri brändiltä.

Brändit Wiilaamon verkkokaupassa

"Olen ollut kynsialalla 12 vuotta, joista 10 yrittäjänä. Kymmeneen vuoteen on mahtunut työskentelyä kotona, sekä useassa liikkeessä vuokralla. Tein monia huomioita työskennellessäni vuokralla. Kauneusalalla kaikenlainen jauhaminen oli lähes jokapäiväistä. Jos aamulla ei työkavereiden takia tee mieli lähteä töihin, on sanomattakin selvää että olet väärässä paikassa. 

Haaveissani oli kynsiin keskittynyt iso studio, jossa kaikilla olisi hyvä olla. Kanailu ja jauhaminen olisi kielletty, ja kaikki tulisivat mielellään töihin ihan jokaisena päivänä. Aloin pyörittelemään ideaa isosta studiosta, joka poikkeaisi kilpailevista kaunofonttien, pörrötyynyjen, rokokookalusteiden ja valkoisten työtakkien hoitoloista. Studiossa olisi rento ja iloinen meininki, jonne kaikkien olisi mukava tulla - sekä asiakkaiden että henkilökunnan. 

Siitä se ajatus sitten lähti. Marssin pankkiin liiketoimintasuunnitelma ja laskelmat kädessä, että mä haluan perustaa Poriin ison kynsistudion / myymälän. Arvatkaa mikä oli vastaus? En kuitenkaan hyväksynyt kieltävää vastausta ja lopulta starttilaina myönnettiin.

Valmiitakin yrityksiä voi toki ostaa, mutta hulluimmat tekee alusta saakka omin käsin itse. Sittemmin vuodesta 2018 Wiilaamo on kasvanut yhdeksällä henkilöllä, lukuisilla palveluilla sekä vähän vajaa 700 tuotteella. Poikani on syntynyt samana vuonna liikkeen kanssa, joten voitte uskoa että kiirusta on pitänyt.

Uskokaa teidän unelmiin ja muistakaa että harvat ideat ovat liian hulluja toteutettavaksi.

 ❤️: Petra Tuomisaari-Maksimainen, WIILAAMOn perustaja 

Client Experience Award -palkinto 2022 & 2023

Arvostettu Phorestin Client Experience Award -palkinto myönnetään liikkeille, joilla keskimääräinen asiakasarvio on yli 4/5. Kaikille meillä palveluissa käyneille asiakkaille lähetetään palautekysely tekstiviestinä, johon pitää jättää arvio 1-5 tähteä, sekä halutessaan voi kirjoittaa myös sanallisen palautteen.

"Iloinen asiakaspalvelu, rento tunnelma heti alusta lähtien, laadukas työnjälki. Lämpimästi voin suositella ja menisin itsekin uusiksi!"

"Erittäin ammattitaitoista jälkeä ja loistava asiakaspalvelu. Kiitos oikein paljon."

"Työn jälki erinomaista ja asiakaspalvelu ihan huippua. Tykkään!"

"Palvelu oli erinomaista ja sain hienot kynsi-geelaukset, kiitos. Tulen varmasti uudelleen."

"Asiantunteva ja mukava palvelu. Oli ilo asioida."

"Sain upeat ripset reissua varten! Mukavaa asiakaspalvelua, ja upeat tilat :)"

"Paras palvelu, kuten aina. Mun hulluimmatkin ideat toteutetaan!"

Suomalainen verkkokauppa -Avainlipulla sertifioitu yritys

Lokakuussa 2022 meille myönnettiin käyttöön Suomalainen verkkokauppa -Avainlippumerkki. Avainlippu-merkki verkkokaupan yhteydessä kertoo asiakkaille siitä, että verkkokaupan ylläpitäjä on suomalainen yritys, joka työllistää Suomessa.

100% suomalainen yritys

Vaikka myymmekin pääsääntöisesti korealaista kosmetiikkaa, on yrityksemme täysin kotimainen. Konttorimme sijaitsee Porissa, samoin verkkokaupan varasto sekä lähettämö. Tilaukset lähtevät varastoltamme kuljetukseen aina viimeistään seuraavana arkipäivänä, usein myös jopa samana päivänä. Paketin lähtiessä Suomesta, on tilaus asiakkaalla nopeasti perillä.

Kaikessa toiminnassamme pyrimme käyttämään nimenomaan suomalaisia toimijoita sekä palveluntarjoajia. Haluamme osaltamme tukea suomalaista työtä sekä työllistymistä kotimaassamme.

Käyttämällä suomalaista palvelua, luot palasen työtä ja hyvinvointia Suomeen. Suomalainen verkkokauppa Avainlippu-merkitty palvelu on tuotettu kotimaassa, ja hyödyntämällä näitä palveluita luot työtä sekä verotuloa Suomeen.

Avainlipun verkkokaupalle myöntää hakemuksesta Avainlippu-merkin toimikunta, ja sen käyttöä valvotaan Suomalaisen Työn Liiton toimesta. Lue lisää Suomalainen verkkokauppa Avainlipusta täältä.

Kosmetiikkaa selkokielellä.

Meille on tärkeää myydä tuotteita ymmärrettävällä selkokielellä.

Tiedät mitä olet hankkimassa.

Epäsopivien tuotteiden hankkiminen kaappiin pölyttymään ei ole kenenkään etu. Meille on tärkeää, että asiakas ymmärtää millaista tuotetta on hankkimassa.

Me autamme sinua.

Autamme sinua tuoteostoksissa sekä paikan päällä että etänä.

Kosmetiikan ja ihonhoitotuotteiden maailma on valtava. Markkinoille tulee koko ajan lisää brändejä sekä ainesosia - myös trendit hallitsevat alaa vahvasti. Ymmärrämme paremmin kuin hyvin, että sopivien tuotteiden valitseminen voi olla hankalaa lukuisten brändien sekä erilaisten ainesosien viidakosta. Vaikealukuiset käsitteet kuulostavat toki asiantuntevilta, mutta harva ymmärtää täysin mitä ne tarkoittavat. Siksi heitämmekin niillä vesilintua, ja pyrimme yksinkertaisuuteen ja helposti ymmärrettävään tuotteiden esittelyyn sekä kaupankäyntiin.

Meille on tärkeää myydä tuotteita selkokielellä. Panostamme "kansankielisyyteen" ja yksinkertaisuuteen tuotekuvauksissa sekä tuotteiden esittelyissä. Tuotesivumme ovat jatkuvan kehityksen alla, ja pyrimmekin yksinkertaistamaan tuotekuvauksia niin, että mahdollisimman moni ymmärtäisi mitä tuotetta on hankkimassa. Epäsopivien tuotteiden hankkiminen kaappiin pölyttymään ei ole kenenkään etu, ekologisuudesta puhumattakaan. Me autamme sinua sopivien tuotteiden valinnassa ketterästi myös etänä!

Varaa aika maksuttomaan tuoteopastukseen täältä.

Kaikki eivät voi olla kaikkea kaikille.

Me kuitenkin yritämme olla sitä mahdollisimman monelle.

Kaikki eivät voi olla kaikkea kaikille - mutta me yritämme olla sitä mahdollisimman monelle. Meille on tärkeää, että asiakas lähtee meiltä aina tyytyväisenä. Mikäli näin ei ole, haluamme tietää siitä välittömästi. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, ja kuten monet tietävätkin, omalle toiminnalleen voi joskus kiireen keskellä sokeutua ja vanhoihin tapoihin jumiutua. Siksi onkin ensiarvoisen tärkeää, että epäkohdan huomatessasi otat meihin yhteyttä heti.

Reklamaatiot ja palautteet käsittelemme aina tapauskohtaisesti ja perinpohjin. Arvostamme suuresti että tarjoat mahdollisuuden korjata tai hyvittää havaitsemasi epäkohdan - palvelua ja myyntiä tehdään kuitenkin ihminen ihmiselle.

Pyrimme tarvittaessa tarjoamaan mahdollisimman hyvän ja kohtuullisen hyvityksen, mikäli et ole täysin tyytyväinen.

Reklamaatiot ja palautteet tulevat parhaiten perille sähköpostitse osoitteeseen: wiilaamo (a) wilborg.fi