• Toimitus 4,90€ | yli 50€ tilauksiin ilmainen
  • Matkaan viimeistään seuraavana arkipäivänä
  • Kysyttävää? 010 348 8880 | wiilaamo@wilborg.fi
  • Suomalainen perheyritys josta on turvallista tilata
  • Toimitus 4,90€ | yli 50€ tilauksiin ilmainen
  • Matkaan viimeistään seuraavana arkipäivänä
  • Kysyttävää? 010 348 8880 | wiilaamo@wilborg.fi
  • Suomalainen perheyritys josta on turvallista tilata

Huom! Kauneuspalvelut (kynnet & ripset) ovat siirtyneet uuden yhtiön WiilaUs alaisuuteen. WiilaUs palvelee samalla tutulla paikalla Porin keskustassa osoitteessa Yrjönkatu 10.

Wiilaamon toiminta keskittyy pelkkään verkkokauppaan sekä kosmetiikkatuotteisiin.

WiilaUs ajanvaraukseen pääset TÄSTÄ

WiilaUs puh: 040 179 5677

100% suomalainen perheyritys

Vaikka myymmekin pääsääntöisesti korealaista kosmetiikkaa, on yrityksemme täysin kotimainen. Konttorimme sijaitsee Porissa, samoin verkkokaupan varasto sekä lähettämö. Tilaukset lähtevät varastoltamme kuljetukseen aina viimeistään seuraavana arkipäivänä, usein myös jopa samana päivänä. Paketin lähtiessä Suomesta, on tilaus asiakkaalla nopeasti perillä.

Kaikessa toiminnassamme pyrimme käyttämään nimenomaan suomalaisia toimijoita sekä palveluntarjoajia. Haluamme osaltamme tukea suomalaista työtä sekä työllistymistä kotimaassamme.

Käyttämällä suomalaista palvelua, luot palasen työtä ja hyvinvointia Suomeen. Suomalainen verkkokauppa Avainlippu-merkitty palvelu on tuotettu kotimaassa, ja hyödyntämällä näitä palveluita luot työtä sekä verotuloa Suomeen.

Avainlipun verkkokaupalle myöntää hakemuksesta Avainlippu-merkin toimikunta, ja sen käyttöä valvotaan Suomalaisen Työn Liiton toimesta. Lue lisää Suomalainen verkkokauppa Avainlipusta täältä.

Valmiitakin yrityksiä voi toki ostaa, mutta hulluimmat tekee alusta saakka omin käsin itse. Olen toiminut yrittäjänä 13 vuotta, joista Wiilaamon parissa kuusi vuotta. Sittemmin vuodesta 2018 Wiilaamo on kasvanut, eikä pelkästään tuotteiden saralla, vaan ammatillisen osaamisen, timanttisen asiakaspalvelun sekä kekseliäisyyden saralla. Viimeistä on muuten näinä muutamina viimeisimpinä vuosina saanut harjoittaa muuttuvissa maailmantilanteissa ahkerasti. Siitäkin huolimatta eteenpäin on menty ja tasaista kasvua kaikilla osa-alueilla on ollut mahdollista saavuttaa. Välillä markkinoinnin budjetti on ollut pyöreä 0, ja tässä se kekseliäisyys ja luovuus on astunut kuvaan.

Esikoispoikani on syntynyt samana vuonna liikkeen kanssa, joten voitte uskoa että kiirettä on näissä vuosissa pitänyt siihen malliin että on saanut pitää hatusta kiinni ja lujasti.

En voi sanoa ettenkö vaihtaisi päivääkään, mutta niitä päiviä jotka vaihtaisin on vuosiin nähden muuten aika vähän.

Uskokaa teidän unelmiin ja muistakaa että harvat ideat ovat liian hulluja toteutettavaksi.

 ❤️: Petra Tuomisaari-Maksimainen, WIILAAMOn perustaja 

Suomalainen verkkokauppa -Avainlipulla sertifioitu yritys

Lokakuussa 2022 meille myönnettiin käyttöön Suomalainen verkkokauppa -Avainlippumerkki. Avainlippu-merkki verkkokaupan yhteydessä kertoo asiakkaille siitä, että verkkokaupan ylläpitäjä on suomalainen yritys, joka työllistää Suomessa.

Kuten nimestä Wiilaamo saattaa päätellä, kaikki alkoi kynsistä. Wiilaamo toimi kynsi- ja ripsistudiona 2018-2023, kunnes omistaja Petra päätti siirtyä kokonaan kosmetiikan sekä verkkokaupan maailmaan alkuvuodesta 2024. Omasta henkilökunnasta löytyi onneksi salonkitoiminnalle ammattitaitoinen ja innokas jatkaja, ja niimpä palveluliiketoiminta siirtyi hänelle.

"Vaikka kynnet sekä palveluliiketoiminta ylipäätään ovat olleet intohimoni vuosia, verkkoliiketoiminta sekä kaikki siihen liittyvä tempaisi mut mukanaan jo pari vuotta sitten. Kouluttaudun jatkuvasti kosmetiikan sekä verkkokaupan saralla, ja kyllä se on nykyään se mistä mä saan omat ammatilliset kicksit!"

- Wiilaamon perustaja Petra

Wiilaamo avasi ovensa ensimmäisen kerran huhtikuun 13. päivä 2018. Heti seuraavana vuonna valikoimaan saatiin korealaista kosmetiikkaa. Ensin kahdelta brändiltä, ja sittemmin brändivalikoima on laajentunut useilla kymmenillä brändeillä, ja sadoilla tuotteilla.

Brändit Wiilaamon verkkokaupassa

Kosmetiikkaa selkokielellä.

Meille on tärkeää myydä tuotteita ymmärrettävällä selkokielellä.

Tiedät mitä olet hankkimassa.

Epäsopivien tuotteiden hankkiminen kaappiin pölyttymään ei ole kenenkään etu. Meille on tärkeää, että asiakas ymmärtää millaista tuotetta on hankkimassa.

Me autamme sinua.

Autamme sinua tuoteostoksissa sekä paikan päällä että etänä.

Kosmetiikan ja ihonhoitotuotteiden maailma on valtava. Markkinoille tulee koko ajan lisää brändejä sekä ainesosia - myös trendit hallitsevat alaa vahvasti. Ymmärrämme paremmin kuin hyvin, että sopivien tuotteiden valitseminen voi olla hankalaa lukuisten brändien sekä erilaisten ainesosien viidakosta. Vaikealukuiset käsitteet kuulostavat toki asiantuntevilta, mutta harva ymmärtää täysin mitä ne tarkoittavat. Siksi heitämmekin niillä vesilintua, ja pyrimme yksinkertaisuuteen ja helposti ymmärrettävään tuotteiden esittelyyn sekä kaupankäyntiin.

Meille on tärkeää myydä tuotteita selkokielellä. Panostamme "kansankielisyyteen" ja yksinkertaisuuteen tuotekuvauksissa sekä tuotteiden esittelyissä. Tuotesivumme ovat jatkuvan kehityksen alla, ja pyrimmekin yksinkertaistamaan tuotekuvauksia niin, että mahdollisimman moni ymmärtäisi mitä tuotetta on hankkimassa. Epäsopivien tuotteiden hankkiminen kaappiin pölyttymään ei ole kenenkään etu, ekologisuudesta puhumattakaan. Me autamme sinua sopivien tuotteiden valinnassa ketterästi myös etänä!

Kaikki eivät voi olla kaikkea kaikille.

Me kuitenkin yritämme olla sitä mahdollisimman monelle.

Kaikki eivät voi olla kaikkea kaikille - mutta me yritämme olla sitä mahdollisimman monelle. Meille on tärkeää, että asiakas on tuotteisiin sekä palveluumme tyytyväinen. Mikäli näin ei ole, haluamme tietää siitä välittömästi. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, ja kuten monet tietävätkin, omalle toiminnalleen voi joskus kiireen keskellä sokeutua ja vanhoihin tapoihin jumiutua. Siksi onkin ensiarvoisen tärkeää, että epäkohdan huomatessasi otat meihin yhteyttä heti.

Reklamaatiot ja palautteet käsittelemme aina tapauskohtaisesti ja perinpohjin. Arvostamme suuresti että tarjoat mahdollisuuden korjata tai hyvittää havaitsemasi epäkohdan - palvelua ja myyntiä tehdään kuitenkin ihminen ihmiselle.

Pyrimme tarvittaessa tarjoamaan mahdollisimman hyvän ja kohtuullisen hyvityksen, mikäli et ole täysin tyytyväinen.

Reklamaatiot ja palautteet tulevat parhaiten perille sähköpostitse osoitteeseen: wiilaamo (a) wilborg.fi