• Toimitus 4,90€ | yli 50€ tilauksiin ilmainen
  • Matkaan viimeistään seuraavana arkipäivänä
  • Kysyttävää? 010 348 8880 | wiilaamo@wilborg.fi
  • Suomalainen perheyritys josta on turvallista tilata
  • Toimitus 4,90€ | yli 50€ tilauksiin ilmainen
  • Matkaan viimeistään seuraavana arkipäivänä
  • Kysyttävää? 010 348 8880 | wiilaamo@wilborg.fi
  • Suomalainen perheyritys josta on turvallista tilata

MEDI-PEEL | Retinol Collagen Lifting Toner -kiinteyttävä ja silottava kasvovesi

39,90 €
(150 ml = 39,90 €)
Ei varastossa
Toimitusaika: 2-4 päivä(ä)

Kuvaus

Kiinteyttävä sekä juonteita silottava kasvovesi kosteuttaa ja täyteläistää ihoa, sekä silottaa juonteita.


Medi-Peel Retinol Retnol Collagen Lifting -kasvovesi auttaa uudistamaan ja vahvistamaan vanhenevaa ihoa sekä häivyttämään näkyviä ryppyjä. Kasvovesi on ensimmäinen askel säteilevän ja kiinteän ihon saavuttamisessa. Siinä on geelimäinen koostumus, joka kosteuttaa välittömästi jättäen ihon raikkaaksi.

Kasvovesi kiinteyttää ihoa sekä silottaa juonteita tehokkaasti useiden aktiiviainesosien ansiosta. Retinol Collagen Lifting -kasvovesi sisältää täyteläistävää kollageenia sekä monivaikutteista retinolia. Retinoli on tehokkain kosmetiikassa käytetty ainesosa juonteiden ja ikääntymisen merkkien hoidossa. Se kuuluu retinoidien (A-vitamiinijohdannaisten) luokkaan. Lisäksi kasvovesi sisältää 81% kasviperäisiä uutteita, jotka tarjoavat intensiivistä kosteutusta iholle. Vegaaninen kollageeni parantaa ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä häivyttäen ryppyjä sekä hienoja juonteita.


Retinoli on voimakkain ainesosa ikääntymisen merkkejä, pigmenttiläiskiä, ihon epätasaista tekstuuria sekä laajentuneita ihohuokosia vastaan. Kasvoveden koostumus on pehmeän geelimäinen, ja se imeytyy iholle nopeasti. Vegaaninen tuote.


Kenelle retinoli sopii?

- Sinulla on hienoja juonteita

- Ihon pinta tuntuu tai näyttää epätasaiselta

- Haluat tehokkaan tuotteen ikääntymisen merkkejä vastaan


Mitä retinoli tekee?

- Retinoli tehostaa ihosolujen tuotantoa. Kun uusia ihosoluja syntyy nopeammin, iho uudistuu myös nopeammin. Tämä häivyttää ihon juonteita, aknearpia, tasoittaa epätasaisuuksia ja voi jopa kumota auringosta johtuvia vaurioita, kuten pigmenttijälkiä. Ihosta tulee tasaisempi, hehkuvampi ja hyvinvoivampi.

- Retinolilla on talineritystä vähentävä vaikutus. Yhdessä tämän ja nopean uudistumiskyvyn kanssa iho ei tukkeudu niin herkästi, jolloin epäpuhtaudet vähenevät.

- Retinoli elvyttää kollageenintuotantoa - Iho on vahvempi ja elastisempi.

- Retinoli toimii antioksidanttisesti - suojaa ihoa taistelemalla ihoa vaurioittavia vapaita radikaaleja vastaan.


Käyttö: Lisää pieni määrä iltaisin puhdistuksen jälkeen, lisää sen jälkeen seerumi ja kosteusvoide. Suosittelemme aloittamaan käytön vähitellen, esim. joka toinen ilta, mikäli iho ei ole tottunut retinolia sisältäviin tuotteisiin.


TÄRKEÄÄ: Retinolia käytettäessä pitää iho suojata auringolta joka päivä! (vähintään SPF30)

Mahdolliset haittavaikutukset juuri käytön aloittamisen jälkeen:

(häviävät useimmiten itsestään muutamassa viikossa)

Ihon punoitus, hilseily, kuivuminen, epäpuhtaudet, turvotus, pistely.

Retinolin vaikutukset ovat voimakkaat mutta hitaat, joten maltti on valttia.


Ainesosat: Anastatica Hierochuntica Extract(81%), Glycerin, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Propanediol, Pentylene Glycol, Panthenol, Water, Camellia Japonica Flower Extract, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Extract, Anhydroxylitol, Xylitylglucoside, Xylitol, Retinol(461 ppb), Retinal(50 ppb), Retinyl Palmitate(555 ppb), Hydroxypinacolone Retinoate(10 ppb), Retinyl Retinoate(30 ppb), Silybin, sh-Polypeptide-121(9,900 ppb), Soluble Collagen(0.01 ppb), Madecassoside, Glucose, Allantoin, Adenosine, Dipotassium Glycyrrhizate, Diisopropyl Adipate, Lecithin, Arachis Hypogaea (Peanut) Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Isopropyl Lauroyl Sarcosinate, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Benzotriazolyl Dodecyl p-Cresol, Glycereth-25 PCA Isostearate, Decyl Glucoside, Tocopherol , Potassium Sorbate, BHT, BHA, PPG-13-Decyltetradeceth-24, Polysorbate 20, Caramel, Carbomer, Tromethamine, Disodium EDTA, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Hydroxyacetophenone, Fragrance