• Toimitus 4,90€ | yli 50€ tilauksiin ilmainen
  • Matkaan viimeistään seuraavana arkipäivänä
  • Kysyttävää? 010 348 8880 | wiilaamo@wilborg.fi
  • Suomalainen yritys josta on turvallista tilata
  • Liity VIP-klubiin, saat -10% alekoodin!
  • Toimitus 4,90€ | yli 50€ tilauksiin ilmainen
  • Matkaan viimeistään seuraavana arkipäivänä
  • Kysyttävää? 010 348 8880 | wiilaamo@wilborg.fi
  • Suomalainen yritys josta on turvallista tilata
  • Liity VIP-klubiin, saat -10% alekoodin!

Miksi iho ikääntyy?

Ikääntyminen on täysin luonnollista ja väistämätöntä - myös ihon suhteen.

Ihon vanheneminen tapahtuu solutasolla. Kollageenin ja elastiinin määrä vähenee ja ihosolujen uusiutuminen hidastuu. Melanosyyttien määrä vähenee ja niiden tuotanto muuttuu epätasaiseksi. Ihon kyky sitoa kosteutta heikentyy. Iho saattaa siis herkemmin kuivua, ohentua, altistua pigmenttimuutoksille ja menettää kiinteyttään sekä rypistyä.

Ihon vanheneminen on kaikilla yksilöllistä, ja siihen vaikuttavat niin geenit kuin elintavatkin. Esimerkiksi stressi, tupakointi ja alkoholinkäyttö usein näkyvät iholla. Runsas auringonotto myös vaurioittaa ihosoluja sekä vanhentaa ihoa pysyvästi, syvälle ihon kerroksiin tunkeutuvan UVA-säteilyn vuoksi.

Miten hoitaa ikääntyvää ihoa?

Oikeanlaisella hoidolla ja tuotteilla on ikääntymisen merkkejä mahdollista jarruttaa ja saada terve ja hyvinvoiva iho - vuosista riippumatta. Ihoa voidaan kiinteyttää ja jo olemassa olevia ryppyjä voidaan madaltaa. Ihoa voidaan uusia ja ihon sävyä tasoittaa. Kosteustasapainoa saadaan parannettua, ja ihoa kiinteytettyä kollageenilla ja elastiinilla. Parhaisiin tuloksiin päästään ihon omaa kollageenin sekä elastiinin tuotantoa stimuloivilla ainesosilla.

Ihon ikääntymistä voidaan ehkäistä huolehtimalla ihon tehokkaasta kosteutuksesta ja suojaamalla ihosoluja hapettumiselta antioksidanteilla. Tehokkain anti-aging tuote jonka voit ihollesi tarjota on kuitenkin aurinkosuojavoide.

Alla on esitelty ikääntyvälle iholle tarkoitettujen tuotteiden yleisimpiä ainesosia. Mikäli kaipaat apua juuri sinulle sopivien tuotteiden valinnassa tai ainesosat mietityttävät, voit aina ottaa meihin yhteyttä - autamme mielellämme!

Volufiline - yhdistelmä hydrattua polyisobuteenia, synteettistä öljyä ja anemarrhenae asphodeloidesin juuriuutetta. Stimuloi tehokkaasti rasvasoluja, jotka koostuvat pääasiassa rasvakudoksesta. Stimuloi lipidien muodostumista rasvasoluissa, säätelee niiden kerrostumista ja aktivoi mikroverenkiertoa.

Peptidit - lisää ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä, nopeuttaa ihonomaa kollageeni- ja elastiinikuitujen tuotantoa. Vähentää ryppyjen syvyyttä, edistää ihon kimmoisuutta, sekä vahvistaa ihon suojausta ulkoisia haittatekijöitä vastaan. Ei suositella raskauden tai imetyksen aikana.

Niasiiniamidi - auttaa stimuloimaan kollageenisynteesiä ja parantamaan ihon suojatoimintoja, auttaa ihoa pysymään kosteutettuna, häivyttää pigmentaattimuutoksia ja tummentumia kasvoilla, tiivistää huokosia, rauhoittaa ja kirkastaa.

Allantoiini - pehmentää kosteuttaen intensiivisesti ihoa, auttaa supistamaan ihohuokosia ja normalisoimaan talintuotantoa, sillä on anti-inflammatorisia ominaisuuksia (vähentää ihon punoitusta), sekä rauhoittaa ärtynyttä ihoa.

Hyaluronihappo - imeytyy syvälle orvaskeden alle ehkäisemään kuivuutta ja pitämään sen poissa, kompensoimaan kosteuden puutetta sekä suojaamaan ihoa kuivumisen aiheuttamalta rypistemiseltä.

Adenosiini - yksi yleisimmin käytetyistä anti-aging ainesosista. Kiinteyttää, tasoittaa ryppyjä, nopeuttaa aineenvaihduntaa ja ehkäisee ikääntymiseen liittyviä muutoksia iholla.

Kollageeni - parantaa ihon yleiskuntoa: tasoittaa sitä, tekee siitä kiinteämmän ja elastisemman, poistaa hienoja ryppyjä ja virkistää ihoa. Sillä on haavoja parantava ja rauhoittava vaikutus, ja se säilyttää kosteuden ihon syvissä kerroksissa.

Glutationi - voimakas antioksidantti, joka suojaa ihoa aggressiivisilta ulkoisilta tekijöiltä. Se hidastaa ikääntymisprosessia, tasoittaa ihon sävyä ja poistaa punoitusta, samalla vaalentaen pigmentaatiota.

Arbutiini - voimakas kirkastava ja kosteuttava vaikutus, vähentää melaniinin tuotantoa, parantaa ihon vastustuskykyä ja suojaa UV-säteiden negatiivisilta vaikutuksilta.

Kategorian suosituimmat tuotteet

Ikääntyvä iho