• Toimitus 4,90€ | yli 50€ tilauksiin ilmainen
  • Matkaan viimeistään seuraavana arkipäivänä
  • Kysyttävää? 010 348 8880 | wiilaamo@wilborg.fi
  • Suomalainen perheyritys josta on turvallista tilata
  • Toimitus 4,90€ | yli 50€ tilauksiin ilmainen
  • Matkaan viimeistään seuraavana arkipäivänä
  • Kysyttävää? 010 348 8880 | wiilaamo@wilborg.fi
  • Suomalainen perheyritys josta on turvallista tilata

Korealaiset aurinkosuojavoiteet - Miksi ne ovat niin hyviä, sekä valtavan suosittuja?

Korealainen kauneudenhoito on saavuttanut valtavan suosion ympäri maailmaa. Korealaiset ihonhoitorutiinit ja tuotteet ovat keränneet paljon kiitosta tehokkuudestaan ja innovatiivisuudestaan. Ehkäpä tärkein ja yksi mainittavimmista korealaisen ihonhoidon osa ovat aurinkosuojavoiteet. Korealaiset aurinkosuojavoiteet ovat nousseet erityisen suosituksi, sillä ne suojaavat ihoa auringon haitallisilta säteiltä samalla kun hoitavat sitä. Useimmissa korealaisissa aurinkosuojavoiteissa onkin auringolta suojaamisen lisäksi useita muitakin ominaisuuksia, kuten kosteutus ja ihon sävyn kirkastaminen.

Korealaiset aurinkosuojavoiteet eroavat perinteisistä länsimaisista vaihtoehdoista monin tavoin. Ensinnäkin ne painottavat korkeita suojakertoimia ja tarjoavat laajan suojan sekä UVA- että UVB-säteitä vastaan. Tämä on erityisen tärkeää ihon terveyden kannalta, sillä molemmat säteilytyypit voivat aiheuttaa auringonpolttamaa, ennenaikaista ikääntymistä ja jopa ihosyöpää. Korealaiset aurinkosuojavoiteet ovat myös kevyitä ja helposti levittyviä. Monet korealaiset suojaavat ihonsa auringolta aurinkosuojavoiteella vuoden jokainen päivä, joten koostumuksiin on todellakin panostettu! Korealaisten aurinkosuojavoiteiden koostumus on suunniteltu imeytymään nopeasti ihoon jättämättä rasvaista tai tahmeaa tunnetta. Ei siis perinteisten aurinkosuojavoiteiden jättämää valkoista kalvoa tai raskasta tunnetta iholla!

Korealaiset aurinkosuojavoiteet sisältävät usein myös muita hyödyllisiä ainesosia, jotka edistävät ihon terveyttä ja hyvinvointia. Esimerkiksi aloe vera, vihreä tee, centella asiatica ja fermentoidut uutteet ovat yleisiä ainesosia, jotka auttavat rauhoittamaan ihoa, vahvistamaan sen suojakerrosta, sekä tarjoavat kosteutusta iholle. Näiden ainesosien ansiosta korealaiset aurinkosuojavoiteet eivät pelkästään suojaa ihoa auringolta, vaan myös hoitavat sitä.

Suosittuja korealaisia aurinkosuojavoiteita ovat esimerkiksi: PURITO Daily Go-To Sunscreen SPF 50+ PA++++, SOME BY MI Truecica Mineral Calming Tone-Up Suncream SPF50+ / PA++++, BEAUTY OF JOSEON Relief Sun - Rice + Probiotics SPF50 PA++++ sekä MIXSOON Centella Sun Cream SPF50+ PA++++. Nämä tuotteet edustavat korealaisten aurinkosuojavoiteiden monipuolisuutta ja laadukkuutta. Korean aurinkosuojatuotteiden suosio johtuu niiden tehokkuudesta, miellyttävistä koostumuksista ja lisähyödyistä, joita ne tarjoavat iholle. Jos olet kiinnostunut parantamaan ihonhoitorutiinejasi ja löytämään uusia tapoja suojata ihoasi auringolta, kannattaa ehdottomasti tutustua korealaisiin aurinkosuojavoiteisiin. Muista kuitenkin, että aurinkosuojavoiteiden käyttö on tärkeää ympäri vuoden, ei pelkästään kesäkuukausina. Auringon säteet voivat vahingoittaa ihoa jopa pilvisellä säällä tai talvella. Valitse itsellesi sopiva aurinkosuojavoide, joka tarjoaa riittävän suojan ihollesi ja nauti terveestä ja hehkuvasta ihosta ympäri vuoden!

Mitä eroa on kasvovedellä eli tonerilla, ja hoitonesteellä eli essencellä?

Kasvovesi ja hoitoneste ovat molemmat nestemäisiä ihonhoitotuotteita, mutta niillä voi olla joitakin eroja koostumuksessa ja käyttötarkoituksessa. Yleisimpiä eroja kasvoveden ja hoitonesteen välillä:

Kasvovesi on perinteinen ihonhoitotuote, jota käytetään usein puhdistuksen jälkeen ja ennen kosteusvoidetta. Sen koostumus voi vaihdella, mutta se sisältää yleensä kosteuttavia, rauhoittavia ja puhdistavia ainesosia. Kasvovesi auttaa puhdistamaan ihoa, tasapainottamaan sen pH-arvoa, kosteuttamaan ja virkistämään sitä. Se auttaa valmistelemaan ihon vastaanottamaan seuraavat ihonhoitotuotteet tehokkaammin.

Hoitoneste on uudempi käsite ihonhoidossa. Essence eli hoitoneste on niin sanottu tehotuote, joka on yleensä tiiviste- tai seerumimainen tuote. Hoitonesteellä on usein kevyempi ja ohuempi koostumus kuin perinteisellä kasvovedellä. Sen tarkoitus on antaa erityisiä hoitavia ainesosia ja hyötyjä iholle, kuten kosteutusta, ravitsemusta, kiinteyttämistä tai vaikutuksia ihon sävyyn. Hoitoneste voi keskittyä tiettyihin ihonhoitotarpeisiin, kuten ikääntymisen merkkeihin, pigmenttimuutoksiin tai herkän ihon rauhoittamiseen. Hoitoneste voidaan levittää suoraan iholle tai jotkut niistä voidaan jopa sekoittaa muiden ihonhoitotuotteiden, kuten seerumien tai voiteiden kanssa.

Vaikka kasvovesi ja hoitoneste voivat tarjota joitakin samankaltaisia hyötyjä kuten kosteutusta ja rauhoitusta, niiden painotukset ja koostumukset voivat vaihdella. On tärkeää valita tuote, joka sopii omiin ihonhoitotarpeisiin ja mieltymyksiin.

Mikäli kaipaat apua sopivan tuotteen valinnassa, voit kirjoittaa meille chatissa. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian!