PYUNKANG YUL | Essence Toner -hoitoneste

PYUNKANG YUL | Essence Toner -hoitoneste

24,90 €

(200 ml = 24,90 €)
Ei varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Innovatiivinen hoitonesteen ja kasvoveden yhdistelmä kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa, sekä vähentää ihon ärsytystä ja punoitusta.


Pyunkang Yul Essence Toner on hoitoneste-kasvovesi, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa tehokkaasti samalla tasapainottaen ihon lämpötilaa. Täydellinen herkälle ja ärtyneelle iholle, kosteusköyhälle iholle, sekä seka- tai rasvoittuvalle iholle. Veden sijasta kasvovesi sisältää 91,3% Coptis Japonica -uutetta, jota käytetään perinteisessä kiinalaisessa ja korealaisessa lääketieteessä. Coptis Japonica -uute on tunnettu antioksidantti ja ihoa rauhoittava aine.


Ainesosaluettelo on lyhyt ja koostuu vain seitsemästä raaka-aineesta. Juuri tästä syystä kasvovesi sopii erityisesti iholle, joka on taipuvainen akneen, ekseemaan, tai muille herkän ihon ongelmille.


Geelimäinen koostumus, hypoallergeeninen, ei sisällä keinotekoisia väriaineita eikä hajusteita. Eläinkokeeton sekä vegaaninen.


Käyttö: taputtele kasvovettä kasvoille pesun jälkeen käsillä, anna imeytyä kunnolla ennen seuraavaa ihonhoitotuotetta.


VINKKI: Voit myös käyttää tuotetta naamion tapaan. Kostuta vanulappuja tuotteella, aseta ne iholle, ja anna vaikuttaa 10-15min.Ainesosat:

Astragalus Membranaceus Root Extract, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Hydroxyethylcellulose, Carbomer, Arginine