MAMA KIT - Odfejir Belly Mask & Kocostar Leg Relax Therapy Mask

MAMA KIT - Odfejir Belly Mask & Kocostar Leg Relax Therapy Mask

30,85 €
−19 %

24,95 €

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Ihana setti odottavalle äidille <3


Odfejir Belly Mask on ihoa kosteuttava ja joustavuutta edistävä kangasnaamio raskausvatsalle. Vatsanaamio on helppokäyttöinen eikä vaadi perinteisten tuotteiden tapaan erillistä hieromista tai levittämistä. Rauhoittaa, vähentää kutinaa, pehmentää ja ehkäisee raskausarpien muodostumisen mahdollisuutta. Häivyttää jo syntyneitä raskausarpia tukemalla ihon uusiutumista ja ylläpitää vatsan ihon kimmoisuutta.


Luonnollisten ainesosien ansiosta alentaa tulehdusta ja parantaa ihon omaa kollageenin tuotantoa. Suositellaan käytettäväksi heti alkuraskaudesta lähtien. Erillisten kappaleiden vuoksi maski on helppo asettaa pyöreälle vatsalle. Sopii myös erinomaisesti odottavalle äidille ylellisen rentoutushetken tarjoavaksi lahjaksi!


Sopii kaikille ihotyypeille. Vegaaninen, sulfaatiton ja parabeeniton.

Dermatologisesti testattu.


Kocostar Leg Relax Therapy Mask on ainutlaatuinen naamio, joka viilentää jalkoja auttaen kosteuttamaan ja vähentämään turvotusta.


Sisältää kolmea eri minttua (piparminttu, pyöröminttu ja viherminttu), jotka viilentävät ja raikastavat jalkojasi vain 30 minuutissa. Naamion jälkeen sinusta tuntuu kuin olisit juuri saanut erinomaisen jalkahieronnan!