LANEIGE | Eye Sleeping Mask

LANEIGE | Eye Sleeping Mask

37,90 €

(100 ml = 151,60 €)
Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Kirkastava ja turvotusta vähentävä yönaamio silmänympärysalueelle.


Laneige Eye Sleeping Mask on yöksi jätettävä silmänympärysnaamio, joka vähentää turvotusta ja kirkastaa silmänalusihoa. Naamio auttaa pitämään silmänympärysihon kosteutettuna ja nuorekkaana.

Keraaminen annostelupää tuntuu iholla viileän rentouttavalta.

Voide-naamiota voidaan käyttää myös päivällä.


Naamion sisältämät kofeiini ja beta-glukaani piristävät ihoa sekä huolehtivat siitä, että seuraava aamuna ihosi on kuulas ja kosteutettu.


Geelimäisen silmänympärysvoiteen Eye Moisture Wrap -teknologia muodostaa iholle hengittävän kalvon tehokosteuttavan betaglukaanin avulla. Suojamuuri varmistaa tehoainesosien imeytymisen iholle, ja auttaa silmänympärysihoa säilyttämään kosteuteuden yön aikana.


Sopii kaikille ihotyypeille.


Käyttö: Käytä silmänympärysvoiteena ja levitä tuotetta kevyesti hieromalla mukana tulevalla applikaattorilla. Nimestä huolimatta tuote soveltuu käytettäväksi aamuin illoin.

Ainesosat:

WATER,BUTYLENE GLYCOL,GLYCERIN,DIMETHICONE,1,2-HEXANEDIOL,HESPERIDIN,CAF FEINE,BETA-GLUCAN,SACCHAROMYCES CEREVISIAE EXTRACT,CHENOPODIUM QUINOA SE ED EXTRACT,MAGNESIUM SULFATE,CALCIUM CHLORIDE,MANGANESE SULFATE,ZINC SUL FATE,ASCORBYL GLUCOSIDE,ADENOSINE,TRIETHYLHEXANOIN,ACRYLATES/C10-30 ALKY L ACRYLATE CROSSPOLYMER,AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/BEHENETH-25 MET HACRYLATE CROSSPOLYMER,GLYCERYL CAPRYLATE,PROPANEDIOL,ETHYLHEXYLGLYCERIN ,POTASSIUM HYDROXIDE,PEG-14M,DISODIUM EDTA,FRAGRANCE