HOLIKA HOLIKA | Pure Essence Mugwort Foam Cleanser

HOLIKA HOLIKA | Pure Essence Mugwort Foam Cleanser

17,90 €

(500 ml = 59,67 €)
Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Vaahtopuhdistusaine sisältää fermentoitua pujon uutetta, jolla on kosteuttava, antiseptinen ja ihon punoitusta rauhoittava vaikutus.


Holika Holika Pure Essence Mugwort Foam Cleanser -puhdistusvaahto vähentää kasvojen turvotusta ja punoitusta samalla puhdistaen sen tehokkaasti. Putsarin sisältämän pujon antiseptinen vaikutus lievittää ihoärsytyksiä. Pujolla on myös kirkastava vaikutus.


Vaahto sisältää myös hiiltä jolla on tunnetusti rasvoittumista hillitsevä, puhdistava ja kosteuttava vaikutus. Hiili myös auttaa puhdistamaan iholta ja ihohuokosista kemikaalit, kuten meikin jäämät, sekä bakteerit.

Se myös poistaa kevyesti iholta kuollutta ihosolukkoa samalla stimuloiden solujen uudistumista, tehden ihosta pehmeämmän ja sileämmän.


Käyttö: Hiero pieni määrä putsaria kostealle iholle. Vaahdota ja huuhtele.Ainesosat:

Water, Myristic Acid, Glycerin, Propylene Glycol, Potassium Hydroxide, Lauric Acid, PEG-32, Palmitic Acid, Beeswax, Stearic Acid, 1,2-Hexanediol, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Hydrogenated Polyisobutene, Artemisia Princeps Leaf Extract, Butylene Glycol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Polysorbate 20, Allantoin, Canadian Colloidal Clay, Houttuynia Cordata Extract, Centella Asiatica Extract, Saponaria Officinalis Extract, Oryza Sativa (Rice) Extract, Charcoal Powder, Polyquaternium-7, Propanediol, Silica, PEG-14m, Caprylic/Capric Triglyceride, Diphenylsiloxy Phenyl Trimethicone, Triethoxysilylethyl Polydimethylsiloxyethyl Hexyl Dimethicone, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Chromium Oxide Greens, CI 77492, Fragrance