HOLIKA HOLIKA | Magic Pole Eyeliner x2 Black

HOLIKA HOLIKA | Magic Pole Eyeliner x2 Black

13,95 €
−51 %

6,90 €

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Intensiivisen mustan nestemäisen eyelinerin pallokärki auttaa kissamaisen rajauksen saavuttamisessa.


Holika Holika Magic Pole Eyeliner 2X on vedenkestävä ja tahraamaton eyeliner, joka on kuitenkin helposti poistettavissa 38-asteisella vedellä. Eyelinerin kärki on ohut pallomainen, ja se auttaa jopa aloittelijaa tekemään siistin kissamaisen rajauksen. Pallomainen kärki varmistaa siistin ja tasaisen rajauksen.


Uniikin koostumuksen ansiosta tuote ei leviä eikä tahraa, eikä varise pois. Eyeliner ei imeydy iholle ja näin ollen sopii myös monille joilla eyelinerit saattavat aiheuttaa ihoärsytystä.


Magic Pole Eyelinerin intensiivisen musta sävy pysyy kauniina ja siistinä koko päivän, eikä vaadi korjailua edes illan mittaan! Tuote on helposti poistettavissa silmämeikinpoistoaineella, tai vain 38-asteisella vedellä.
Ainesosat:

Water, Acrylates/Ethylhexylacrylate/Hema Copolymer, Carbon Black (CI 77266), Butylene Glycol, Acrylates/Diethylaminoethylmethacrylate/Ethylhexylacrylate Copolymer, Beheneth-30, Ammonium Acrylates Copolymer, Pentylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Phenoxyethanol, Polysorbate 20, Sodium Dehydroacetate, Methylparaben, Sodium Hydroxide