HOLIKA HOLIKA | Less On Skin Toner

HOLIKA HOLIKA | Less On Skin Toner

22,90 €

(500 ml = 63,61 €)
Ei varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Kosteuttava paksumman koostumuksen omaava kasvovesi sopii kuivalle ja herkälle iholle.


Holika Holika Less On Skin Toner on alkoholiton, kosteuttava kasvovesi, joka sopii hyvin kuivalle sekä herkälle iholle. Kasvoveden sisältämä hyaluronihappo lukitsee tehokkaasti kosteuden ihoon. Tuote sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle, rasvoittuvalle sekä akneiholle.


Tuotteen ainesosat on suunniteltu tarkasti ihoa hoitamaan, sekä tasoittamaan ihon punoitusta. Kasvovesi ei jätä tahmaista kerrosta iholle, ja auttaa estämään ihohuokosten tukkeutumista. Se myös hillitsee talin tuotantoa.


Less On Skin -sarjan tuotteet on tehty mahdollisimman vähillä ainesosilla minimoiden ihoärsytystä, samalla rauhoittaen ihoa. Tuotteen biosakkaridit luovat ihon pinnalle suojaavan ja tehokkaasti kosteuden ihoon lukitsevan kerroksen. Ne myös rauhoittavat tehokkaasti ärtynyttä ihoa.


Käyttö: Taputtele iholle pesun jälkeen ja anna imeytyä. Lisää sen jälkeen haluamasi tuotteet, esim. hoitoneste, seerumi ja voide.
Ainesosat:

Water, Butylene Glycol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Cellulose, Biosaccharide Gum-4, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Sodium Hyaluronate, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin