Personal favourites - Petra / Wiilaamon omistaja

Ihotyyppi: erittäin pintakuiva ja paikoin rasvoittuva

Päivittäisessa ihonhoitorutiinissa tuotteita: 7kpl

Ihohuolet: helposti tukkeutuva iho

Tavoite: kirkas ja kuulas iho

Viimeisin kosmetiikkahurahdus: facemistit / kasvosuihkeet

"Minulla on erittäin helposti kuivuva iho. Siksi rakastankin kerrostaa kosteutta niin, että jokainen käyttämäni tuote on kosteuttava. Näin saan pidettyä ihon kosteutettuna päivän ajan. Meikissä suosin kevyttä pohjaa, en siedä sitä että meikki tuntuu kasvoilla. En ole omistanut meikkivoidetta ainakaan kolmeen vuoteen, puuterin käytön lopetin samoihin aikoihin. Heikkouteni ovat kauniit pakkaukset ja samettiset koostumukset."

Katso alta Petran suosikkituotteet! Nämä tuotteet -20% alella verkkokaupasta syyskuun ajan koodilla: PETRA20

"Kosteuttavin kasvovetemme, koostumus on jopa geelimäinen. Kosteuttaa ihon välittömästi pesun jälkeen. "

"Erittäin täyteläinen ja kosteuttava seerumi, jonka kirkastavan tehon näkee heti! Hunajainen koostumus jättää ihon aavistuksen tahmeaksi, johon meikki kiinnittyy hyvin."

"Näistä en enää luovu! Näiden avulla pääsin eroon puuterin töpöttelystä, jota harrastin pitkin päivää. Ohuet paperit imevät itseensä ihon pinnalta ylimääräisen rasvan ja kiillon. Must-have -tuote rasvoittuvalle iholle."

"Tässä syy miksi olen voinut luopua täysin meikkivoiteen käytöstä. Tämä BB-voide on erittäin peittävä ja ihon sävyä tasoittava, menee juhlameikissäkin kun kerrostaa kahteen kerrokseen. Parasta tässä on se ettei tämä tuki ihoa eikä tunnu kasvoilla miltään. Inhoan vahanukkemaista fiilistä kasvoilla, tämä bb-voide kosteuttaa eikä saa yhtään nukkemaista tai kiristävää tunnetta iholle. Plussa suojakerroin SPF50+. Käytän levitykseen kosteaa beauty blenderiä, jotta voide asettuu paremmin ja jää huomaamattomaksi kasvoilla.

Minulla käytössä vaalea sävy #21 joka sopii hyvin vaalealle iholle."

"Täydellinen huulikiiltovoide, jossa kiilto kestää pidempään kuin missään aiemmin kokeilemassani. Lisäksi tämä on äärimmäisen kosteuttava - huulet tuntuvat kosteutetuilta pitkään. Plussaa todella kaunis sävy."

"Superkosteuttava voide joka sopii silti loistavasti myös meikin alle. Tässä voiteessa on mitä samettisin koostumus! Tuote on tuoksuton mikä on minulle vähän miinus, mutta niin toimiva tuote että saa sen anteeksi. Talvella käytän päivä- sekä yövoiteena."

"Kosteuttava kasvosuihke jota suihkun kasvoille pitkin päivää. Pelastaa pakkasen tai kasvomaskin käytön jäljiltä kuivan ihon. Sopii hyvin meikin alle tai päälle. Sumu ja tuoksu molemmat aivan 5/5."

"Täydellinen highlighter! Tämä käy myös luomivärinä mutta itse sipaisen vain poskille. Erittäin pigmenttiseksi tuotteeksi häivyttyy kauniisti, ja täydellinen glow kestää kasvoilla koko päivän. Sävy on kauniin shampanjan värinen, eikä ollenkaan ruskea. Ihoni on niin vaalea että vierastan yhtäänkään ruskeaan vivahtavia highlightereita."