• Toimitus 4,90€ | yli 50€ tilauksiin ilmainen
  • Matkaan viimeistään seuraavana arkipäivänä
  • Kysyttävää? 010 348 8880 | kauppa@wilborg.fi
  • Suomalainen yritys josta on turvallista tilata
  • Liity VIP-klubiin, saat -10% alennuskoodin
  • Toimitus 4,90€ | yli 50€ tilauksiin ilmainen
  • Matkaan viimeistään seuraavana arkipäivänä
  • Kysyttävää? 010 348 8880 | kauppa@wilborg.fi
  • Suomalainen yritys josta on turvallista tilata
  • Liity VIP-klubiin, saat -10% alennuskoodin

Wiilaamon palvelut

Liikkeemme palveluihin kuuluvat geelilakkaukset, ripsipidennykset, kulmien microblading ja powderbrows -puuterikulmat, lashlift (ripsien kestotaivutus), browlift (kulmien laminointi), kulmien värjäys ja muotoilu, täyteainehoidot (huulien muotoilu), mesolangat, kemiallinen kuorinta, mikroneulaus, lävistykset sekä hieronta.

Alta löydät tarkempaa tietoa palveluistamme. Mikäli et löydä etsimääsi, voit aina soittaa meille p. 040 179 5677, lähettää sähköpostia wiilaamo (a) wilborg.fi tai lähettää viestiä sosiaalisen median kanavissamme facebookissa tai instagramissa. Vastaamme mielellämme!

Usein kysyttyihin kysymyksiin vastauksia löydät FAQ -osiostamme täältä.

Kynsipalvelut

Kynsipalveluissamme ovat laadukkaat ja kestävät geelilakkaukset oman kynnen vahvistuksella. Käytössämme ovat laadukkaat ja maailmallakin hyvin suositut The Gel Bottle Inc -kynsituotteet (UK), jotka ovat vegaanisia, hajusteettomia sekä cruelty-free.

Meillä onnistuvat myös rakennekynnet joko muottitekniikalla sekä uudella tip&design -tippitekniikalla.

Geelilakkauksen sekä rakennekynsien keskimääräinen huoltoväli on 3-5 viikkoa, riippuen oman kynnen kasvuvauhdista sekä millaisella kulutuksella kädet arjessa ovat. Vahvistettu geelilakkaus tarjoaa vahvaa mutta joustavaa pitoa omalle kynnelle. Pituutta geelilakkauksella ei ole mahdollista lisätä, mutta omia kynsiä on mahdollista kasvattaa geelilakkauksen kanssa hyvinkin pitkiksi - kokeile ja ylläty!

Kynsipalveluiden ikäraja on 16 vuotta.

Ripsipalvelut

Ripsipalveluihimme kuuluvat ripsienpidennykset - klassiset ripsipidennykset, volyymiripsipidennykset sekä hybridi-ripsipidennykset. Tekniikoita on myös mahdollista yhdistää halutun lopputuloksen mukaan. Ripsipidennysten huoltoväli on noin kolme viikkoa.

Katso ohjeet ripsien puhdistukseen sekä puhdistustuotteisiin täältä.

Lashlift eli tutummin ripsien kestotaivutus, tai vanhan termin mukaan ripsipermanentti tarkoittaa ripsien kestotaivutusta haluttuun kaarevuuteen. Palvelu tunnetaan myös nimellä YumiLashes, joka viittaa monien salonkien käyttämään Yumi-sarjaan. Meillä käytössämme ovat laadukkaat kotimaiset LashLoversin tuotteet.

Lopputuloksen kaarevuuden suunnittelussa huomioidaan aina asiakkaan silmän muoto sekä oman ripsen pituus. Palvelun hintaan kuuluu aina ripsien värjäys halutessasi.

Ripsipalveluiden ikäraja on 18 vuotta.

Kulmapalvelut

Kulmapalveluissamme ovat kulmien microblading sekä powderbrows -puuterikulmat, ja browlift eli tutummin kulmien laminointi tai kestomuotoilu. Meillä onnistuu tottakai myös tavallinen kulmien muotoilu ja värjäys.

Browliftissä kulmat muotoillaan haluttuun muotoon, jotta ne on kotona helppo harjata muotoonsa aina pesun jälkeen. Monilla kulmakarvat kasvavat luonnostaan hieman alaspäin, ja browliftillä niitä saadaan nostettua ylöspäin ja muotoiltua tuuheamman näköisiksi. Lopputulos kestää kulmissa noin viisi viikkoa, karvan uusiutumisesta riippuen.

Microblading sekä powderbrows -kestokulmat ovat uusia versioita vanhasta kulmien tatuoimisesta. Molemmissa palveluissa kulmat tatuoidaan ihon pintakerroksiin, ja lopputulos kestää vuodesta kolmeen. Kulmien pysyvyys riippuu paljon ihosta ja sen uusiutumisesta - tämä on meillä kaikilla hyvin yksilöllistä. Microbladingissa eli "karvatekniikassa" piirretään yksittäisiä karvoja, ja näin saadaan luotua luonnollisen näköinen 3D- lopputulos. Powderbrows -puuterikulmatekniikka on "kestomeikkitekniikka" jolla saadaan luotua vaikutelma kevyesti meikatuista kulmista. Puuterikulmatekniikalla saadaan microbladingia hieman kevyempi, nimensä mukaisesti puuterimainen lopputulos.

Microblading tai PowderBrows -palveluita varatessasi sinun ei tarvise tietää kumpi tekniikka sinulle sopii tai kumman haluaisit mieluiten. Palveluun on aina varattu sopivasti aikaa suunnittelulle, jotta voitte yhdessä kulma-artistimme kanssa keskustella halutusta lopputuloksesta. Halutessasi voit varata ajan ilmaiseen konsultaatioon, mutta tämä ei ole pakollista, Mikäli sinulla on aiemmin muualla tehdyt kestokulmat, varaa aina ensin konsultaatio, sillä kaikkien pohjien päälle emme valitettavasti aina voi työskennellä.

Huulien pigmentointi

LipBlush huulten pigmentoinnissa huulet sävytetään kauttaaltaan, jolloin lopputulos on kaunis ja luonnollisen kevyt. LipBlush sopii kaikenikäisille (ikäraja 18 vuotta), ja lopputulos pysyy kauniina yhdestä kolmeen vuotta. Vahvistuskäsittely tehdään 6-12vk kuluttua ensimmäisestä laitosta.

LipBlush sopii sinulle jos: huulesi ovat kalpean väriset, huulesi luonnollinen väri taittuu hyvin kylmän sävyiseksi (sinertävät, lilahtavat), huultesi muoto on epäsymmetrinen, huulten muoto ja/tai rajat eivät ole selkeät tai haluat näyttää huolitellulta vähemmällä vaivalla.

Magic happening...

Sivu päivittyy.