WIILAAMO on muuttanut Porin torin laidalle!

Tervetuloa tutustumaan uusiin tiloihimme!

WIILAAMO on myös kynsi- ja ripsistudio.

Palveluihimme kuuluvat laadukkaat ja kestävät geelilakkaukset oman kynnen vahvistuksella. Käytössämme ovat laadukkaat The Gel Bottle Inc -kynsituotteet (UK), jotka ovat vegaanisia, hajusteettomia sekä cruelty-free. Rakennekynsipalvelut lisätään takaisin palveluvalikoimaan heti kun saamme uuden tuotesarjan perille ja olemme ehtineet perehtyä tuotteisiin tarkemmin.

Ripsipalveluihimme kuuluvat ripsienpidennykset - klassiset ripsipidennykset, volyymiripsipidennykset sekä hybridi-ripsipidennykset. Palveluissa ovat myös lashliftit sekä browliftit (kulmien laminointi).

Meillä onnistuu myös kulmien microblading, sekä perinteinen kulmien värjäys sekä muotoilu.

Wiilaamossa tehdään myös huulien täyteainehoitoja sairaanhoitaja / täyteainehoitaja Minnan toimesta. Täyteainehoitoja varatessasi luethan palvelun kuvauksen huolellisesti, sillä se sisältää ohjeita ennen hoitoa. Kuvauksen löydät klikkaamalla harmaata kysymysmerkki -painiketta palvelun nimen oikeassa reunassa.

Ajanvaraus ja hinnasto alla. Hinnat aukeavat klikkaamalla palvelun nimeä. Tutustuthan palvelun kuvaukseen ennen varauksen hyväksymistä. Palvelukuvaukset aukeavat klikkaamalla harmaata kysymysmerkkipainiketta palvelun nimen oikeassa reunassa.

Palveluiden ikärajat

Vastuullisena liikkeenä noudatamme palveluissamme ikärajoituksia.

Wiilaamon palveluissa on voimassa seuraavat ikärajat:

Kaikki kynsipalvelut 16 vuotta

Ripsipalvelut 18 vuotta

Täyteainehoidot 18 vuotta

Lävistyksiä tehdään alle 18-vuotiaille ainoastaan huoltajan ollessa mukana. Huoltajalta ei riitä lupalappu, vaan on oltava paikalla. Nännilävistystystä ei tehdä alle 18-vuotiaille ollenkaan.

Tiedustelut, palautteet, ajanvaraukset - sana on vapaa!

Vastaamme viesteihin viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Kiireellisissä asioissa soita meille liikkeeseen, p. 040 179 5677