• Toimitus 4,90€ | yli 50€ tilauksiin ilmainen
  • Matkaan viimeistään seuraavana arkipäivänä
  • Kysyttävää? 010 348 8880 | wiilaamo@wilborg.fi
  • Suomalainen perheyritys josta on turvallista tilata
  • Toimitus 4,90€ | yli 50€ tilauksiin ilmainen
  • Matkaan viimeistään seuraavana arkipäivänä
  • Kysyttävää? 010 348 8880 | wiilaamo@wilborg.fi
  • Suomalainen perheyritys josta on turvallista tilata

Ohjeita ennen ja jälkeen hoitoa

Tältä sivulta löydät kotihoitoa vaativien palveluiden kotihoito-ohjeet. Jotkin palvelut vaativat myös hoitoa ennen palvelun suorittamista. Tutustuthan huolellisesti ohjeisiin viimeistään varauksen tekemisen jälkeen.

LIPBLUSH -huulipigmentoinnit

Ennen hoitoa:

- Huolehdi riittävästä huulien kosteutuksesta ennen aikaasi, sillä kuiviin huuliin pigmentti ei tartu! Jos huulesi ovat kuivat saapuessasi, aikasi voidaan joutua peruuttamaan, jolloin veloitamme 50% varatun palvelun hinnasta. Mikäli et saa huuliasi tarpeeksi kosteutetuiksi, olethan yhteydessä liikkeeseen viimeistään 24h ennen varattua aikaasi lisäohjeita varten.

- Voit kuoria huulet pariin kertaan kolme päivää ennen aikaasi. Laittoa edeltävällä viikolla rasvaa huulia niin usein kuin mahdollista. Esimerkiksi Laneigen kosteuttavat huulivoiteet ovat tähän loistavia.

- Mikäli sinulla on ollut huuliherpes aiemmin, hae siihen tarkoitettu estolääkitys ja aloita kuuri hoitopäivänä ja jatka sitä muutaman päivän ajan laiton jälkeen. HUOM! Huuliherpeksen aktivoitumiseen pigmentoinnista johtuen on aina mahdollisuus, vaikka sinulla ei ole aiemmin ollut sitä aktiivisena etkä tiennyt kantavasi virusta. (Pigmentointi ei siis tartuta sitä vaan ainoastaan aktivoi jo olemassa olevan.)

- Lopeta omega3-kalaöljyn syöminen kaksi viikkoa ennen aikaasi, sillä se voi vaikuttaa paranemiseen ja lopputulokseen.

- Mahdollisista pistoshoidoista tulee olla vähintään kuukausi ennen aikaasi.

- Älä nauti alkoholia tai kofeiinia tai ota verta ohentavia lääkkeitä (aspiriini, ibuprofeiini,niasiini) 48 tuntia ennen aikaasi! Nämä voivat aiheuttaa ylimääräistä verenvuotoa hoidon aikana, joka voi vaikuttaa lopputulokseen.

- Kuukautisten aikana jotkut voivat kokea laiton kivuliaammaksi. Tämä kannattaa ottaa huomioon aikaa varatessa, jos olet kipuherkkä.

- Pigmentointia ei voi tehdä, jos hoidettavalla alueella on finni, haava, tulehdus, ihottuma tai iho on palanut auringossa.

- Tule laittoon mielellään kevyessä meikissä tai ilman meikkiä.

- Nikotiinituotteita tulee välttää juuri ennen laittoa (kiihdyttää verenkiertoa ja voi aiheuttaa ylimääräistä verenvuotoa ja herkkyyttä.)

Jälkihoito-ohjeet:

- Huulesi ovat turvonneet ja voivat tuntua kireiltä, herkiltä ja hyvin kuivilta. Rasvaa huulia hoitovoiteella niin usein kuin mahdollista kahden viikon ajan. Huulia rasvataan usasti mutta aina hyvin ohuelti.

-Huolehdi aina hyvästä hygieniasta huulia rasvatessa. Pese aina kädet ja käytä puhdasta vanupuikkoa tai spatulaa.

- Huuhtele huulet kerran päivässä haalealla vedellä, voit käyttää halutessasi mietoa hajustamatonta saippuaa.

- Parantuessa ihon pintakerros kuoriutuu. Tärkeää on, että ihoa ei itse revi sormin tai hampailla!

- Kahteen viikkoon laitoin jälkeen ei saa saunoa, uida, ottaa aurinkoa tai meikata parantuvaa aluetta.

- Älä syö mitään todella mausteista, suolaista, hapanta tai öljyistä parantumisen aikana.

- Voit juoda pillin kautta, jos huulet tuntuvat herkiltä.

- Mikäli huuliherpes aktivoituu, se hoidetaan pois normaaliin tapaan.

- Parantunut lopputulos on todella yksilöllinen. Yleensä huulet vaalenevat parantuessaan noin 50%. Väri kehittyy noin neljän viikon ajan. Ethän siis hätäänny, jos parantuessaan näyttää siltä kuin kaikki väri lähtisi irtoavan ihon mukana. Joillain voi riittää yksi kerta mutta todennäköisesti tarvitset vahvistuskerran. Vahvistuksessa väristä saadaan vielä tasaisempi ja halutessasi intensiivisempi. Vahvistuksen voi käydä kuuden viikon – kolmen kuukauden päästä ensimmäisestä kerrasta.

Geelilakkaukset sekä rakennekynnet

Ennen hoitoa:

- Poista mahdolliset vanhat tavalliset kynsilakat mahdollisuuksien mukaan jo kotona. Poistamiseen käytetty aika on pois palvelun ajasta, ja esimerkiksi punainen kynsilakka saattaa sotkea omaa kynttä ja kynsinauhaa pahastikin, jolloin poistamiseen voi kulua huomattava aika.

- Kosteuta kynsiä mahdollisuuksien mukaan kynsiöljyllä. Hyvin kosteutetussa kynnessä geeli pysyy huomattavasti paremmin kuin kuivassa kynnessä.

Kotihoito-ohjeet:

- Käytä kynsiöljyä päivittäin. Kosteutetussa kynnessä pinnoitteet pysyvät paremmin. Kynsiöljy myös pitää omat kynnet joustavina, ja näin estää omia kynsiä lohkeilemasta, liuskottumasta tai katkeilemasta.

- Rakennekynsiä, oman kynnen geelausta tai geelilakkausta ei tarvitse arjessa varoa sen enempää kuin omiakaan kynsiä. Kynnet ovat valmiit meiltä lähtiessäsi, joten saat jatkaa normaalia elämistä heti, eikä tarvitse välttää kynsien kastelemista tai muuta. Huomioithan kuitenkin seuraavat asiat kaikkien laitettujen kynsien kohdalla:

> Asetoni, tinneri, tai muut liuottimet / ohentimet pehmentävät laitettuja kynsiäsi. Suojaa kädet hanskoilla näitä aineita käsitellessäsi. 

> Kynnet kestävät tavallisimpia kodin kemikaaleja, kuten tiskiainetta, yleispuhdistusainetta jne. Käsitellessäsi kovempia kemikaaleja, kuten esim. kloriittia ja hankausaineita, suojaa kätesi hanskoilla. Hyvä nyrkkisääntö on suojata kynnet niiltä aineilta joilta kädetkin on hyvä suojata. 

> Mausteet ja maustekastikkeet saattavat värjätä kynsiä, mm. kurkuma, marinadikastikkeet, grillauskastike jne. Kynnet on hyvä suojata hanskoilla näitä käsitellessäsi. Myös meikkivoiteen levityksen jälkeen on kädet hyvä pestä huolella samantien. 

> Laitettuja kynsiä ei kannata viilata, eikä kärkiä kannata käyttää rapsutteluun tai muuten työkaluina.