Myymälämme

WIILAAMO - Yksi Suomen harvoista korealaisen kosmetiikan kivijalkamyymälöistä.

WIILAAMO sijaitsee Porin ydinkeskustassa torin laidalla. Liikkeessämme pääset tutustumaan tuotteisiin tarkemmin. Valikoima myymälän ja verkkokaupan välillä saattaa vaihdella tilanteen mukaan, sillä varastokiertomme on melko nopeaa.

Meille voit myös varata ajan täysin maksuttomaan tuoteopastukseen. Tämä voidaan toteuttaa myös puhelimitse, facetimessa tai whatsapp -videopuheluna. Mikä sinulle parhaiten sopiikaan!

Ajanvaraus: p. 040 179 5677

Yhteystiedot

WIILAAMO sijaitsee Porin ydinkeskustassa torin itäisellä laidalla.

Osoite: Yrjönkatu 10, 28100 Pori

Puh: 040 179 5677

kauppa (at) wilborg.fi

Aukioloajat

Palvelemme joustavasti asiakkaiden toiveiden mukaan. Aukioloaikamme tarkoittavat milloin liike varmasti on auki, mutta usein olemme paikalla myöhempäänkin.

Tarkemmat päiväkohtaiset aukioloajat päivitetään päivittäin sosiaalisen median kanaviimme Instagramiin sekä Facebookiin, löydät meidät nimellä @wiilaamo .

Voit myös aina soittaa meille, p. 040 179 5677.

Aukioloaikamme näin poikkeusaikana:

ma-to 10-18

pe 10-17

la: auki sopimuksen mukaan

su: suljettu / auki sopimuksen mukaan

Pidätämme oikeudet muutoksiin. Viime hetken aukiolomuutoksista esim. sairastapauksissa, päivitämme tiedon heti sosiaalisen median kanaviimme.

Tarvitseko apua tuotteiden valinnassa? Onko sinulla jotain muuta kysyttävää? Toiveita? Palautetta?

Autamme tuotteiden valinnassa myös etänä. Jätä yhteystietosi sekä toive yhteydenottotavasta alle, niin vastaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.