• Toimitus 6,90€ | yli 65€ tilauksiin ilmainen
  • Matkaan viimeistään seuraavana arkipäivänä
  • Kysyttävää? 040 179 5677 | kauppa@wilborg.fi
  • Toimitus 6,90€ | yli 65€ tilauksiin ilmainen
  • Matkaan viimeistään seuraavana arkipäivänä
  • Kysyttävää? 040 179 5677 | kauppa@wilborg.fi

Usein kysytyt kysymykset

Olemme kasanneet tänne meiltä useimmin kysyttyjä kysymyksiä palveluihimme liittyen.

Mikäli et löydä täältä vastausta tai olet epävarma jonkin palvelun suhteen, voit aina olla meihin yhteydessä:

wiilaamo@wilborg.fi tai p. 040 179 5677

Päivitämme osiota koko ajan. Jos sinulla on ehdotus aiheesta tälle sivulle, vinkkaa meille!

Terkuin, Team Wiilaamo

Mitä eroa on geelilakkauksella ja oman kynnen geelauksella tai rakennekynsillä?

Geelilakan ja geelin olennaisin ero muodostuu niiden kovuudesta. Geelilakkaus tehdään oman kynnen pinnalle, eikä siihen ole mahdollista lisätä pituutta. Me Wiilaamossa teemme vahvistettua geelilakkausta, jolloin pohjaan saadaan erittäin hyvä pito - myös heikommille kynsille.

Geelimassa on taas kovempaa kuin geelilakka, eikä sen poisto onnistu kuin mekaanisesti viilaamalla. Geelilakkaus taas on poistettavissa poistoaineella.

Oman kynnen geelausta emme tarjoa ollenkaan, sillä geelilakkauksemme on lähes vastaava palvelu.

Rakennekynsiä emme myöskään tarjoa enää ollenkaan, geelilakkausten kysynnän ollessa huomattavasti suurempi.

Geelilakkauksella saat kestävät kynnet 3-5 viikoksi, joten huoltoväli on sama kuin geelitekniikalla tehtävillä kynsillä, oman kyntesi kasvuvauhdista riippuen.

Geelilakkaus voidaan tehdä myös hyvin lyhyisiin kynsiin. Usko pois, geelilakkauksen kanssa saat omat kynnet kasvatettua todella pitkiksikin, kun lakka suojaa omaa kynttä ja ehkäisee katkeilua sekä liuskottumista.

Pitääkö kynsiä varoa?

Rakennekynsiä, oman kynnen geelausta tai geelilakkausta ei tarvitse arjessa varoa sen enempää kuin omiakaan kynsiä. Kynnet ovat valmiit meiltä lähtiessäsi, joten saat jatkaa normaalia elämistä heti, eikä tarvitse välttää kynsien kastelemista tai muuta.

Huomioithan seuraavat asiat kaikkien laitettujen kynsien kohdalla:

Asetoni, tinneri, tai muut liuottimet / ohentimet pehmentävät laitettuja kynsiäsi. Suojaa kädet hanskoilla näitä aineita käsitellessäsi.

Kynnet kestävät tavallisimpia kodin kemikaaleja, kuten tiskiainetta, yleispuhdistusainetta jne. Käsitellessäsi kovempia kemikaaleja, kuten esim. kloriittia ja hankausaineita, suojaa kätesi hanskoilla. Hyvä nyrkkisääntö on suojata kynnet niiltä aineilta joilta kädetkin on hyvä suojata.

Mausteet ja maustekastikkeet saattavat värjätä kynsiä, mm. kurkuma, marinadikastikkeet, grillauskastike jne. Kynnet on hyvä suojata hanskoilla näitä käsitellessäsi. Myös meikkivoiteen levityksen jälkeen on kädet hyvä pestä huolella samantien.

Laitettuja kynsiä ei kannata viilata, eikä kärkiä kannata käyttää rapsutteluun tai muuten työkaluina.

Muistathan myös käyttää kynsiöljyä päivittäin. Kosteutetussa kynnessä pinnoitteet pysyvät paremmin. Kynsiöljy myös pitää omat kynnet joustavina, ja näin estää omia kynsiä lohkeilemasta, liuskottumasta tai katkeilemasta.

En löydä ajanvarauksesta sopivaa aikaa, ovatko kaikki ajat täynnä?

Mikäli et löydä ajanvarauksesta sopivaa aikaa, kannattaa olla liikkeeseemme yhteydessä.

Nettivarauksilla käytössämme on aikamagneetti, jolla saamme varaukset niputettua peräkkäin ja ehkäisemme turhia rakoja työpäivissämme. Aikamagneetin vuoksi ajanvarauksemme näyttää vain vapaat ajat jotka ovat ennen tai jälkeen toisten varausten. Esim. jos näet jollekin päivälle vain yhden vapaan ajan, todellisuudessa meiltä saattaa löytyä päivälle jokin toinenkin aika.

Joskus kalenterimme saattaa tosiaan olla täynnä, mutta aina kannattaa kysyä!

Useimmat asiakkaamme varaavat seuraavan ajan käyntinsä yhteydessä, joten kalenterimme täyttyvät noin 3-4vk eteenpäin., Suosittelemme varaamaan huoltoajan hyvissä ajoin.