• Toimitus 4,90€ | yli 50€ tilauksiin ilmainen
  • Matkaan viimeistään seuraavana arkipäivänä
  • Kysyttävää? 010 348 8880 | wiilaamo@wilborg.fi
  • Suomalainen yritys josta on turvallista tilata
  • Liity VIP-klubiin, saat -10% alekoodin!
  • Toimitus 4,90€ | yli 50€ tilauksiin ilmainen
  • Matkaan viimeistään seuraavana arkipäivänä
  • Kysyttävää? 010 348 8880 | wiilaamo@wilborg.fi
  • Suomalainen yritys josta on turvallista tilata
  • Liity VIP-klubiin, saat -10% alekoodin!

Mitä eroa on geelilakkauksella ja oman kynnen geelauksella tai rakennekynsillä?

Geelilakan ja geelin olennaisin ero muodostuu niiden kovuudesta. Geelilakkaus tehdään oman kynnen pinnalle, eikä siihen ole mahdollista lisätä pituutta. Me Wiilaamossa teemme vahvistettua geelilakkausta, jolloin pohjaan saadaan erittäin hyvä pito - myös heikommille kynsille.

Oman kynnen geelausta emme tarjoa ollenkaan, sillä geelilakkauksemme on lähes vastaava palvelu.

Rakennekynsiä emme myöskään tarjoa enää ollenkaan, geelilakkausten kysynnän ollessa huomattavasti suurempi.

Geelilakkauksella saat kestävät kynnet 3-5 viikoksi, joten huoltoväli on sama kuin geelitekniikalla tehtävillä kynsillä, oman kyntesi kasvuvauhdista riippuen.

Geelilakkaus voidaan tehdä myös hyvin lyhyisiin kynsiin. Usko pois, geelilakkauksen kanssa saat omat kynnet kasvatettua todella pitkiksikin, kun lakka suojaa omaa kynttä ja ehkäisee katkeilua sekä liuskottumista.

Pitääkö kynsiä varoa?

Rakennekynsiä, oman kynnen geelausta tai geelilakkausta ei tarvitse arjessa varoa sen enempää kuin omiakaan kynsiä. Kynnet ovat valmiit meiltä lähtiessäsi, joten saat jatkaa normaalia elämistä heti, eikä tarvitse välttää kynsien kastelemista tai muuta.

Huomioithan seuraavat asiat kaikkien laitettujen kynsien kohdalla:

Asetoni, tinneri, tai muut liuottimet / ohentimet pehmentävät laitettuja kynsiäsi. Suojaa kädet hanskoilla näitä aineita käsitellessäsi.

Kynnet kestävät tavallisimpia kodin kemikaaleja, kuten tiskiainetta, yleispuhdistusainetta jne. Käsitellessäsi kovempia kemikaaleja, kuten esim. kloriittia ja hankausaineita, suojaa kätesi hanskoilla. Hyvä nyrkkisääntö on suojata kynnet niiltä aineilta joilta kädetkin on hyvä suojata.

Mausteet ja maustekastikkeet saattavat värjätä kynsiä, mm. kurkuma, marinadikastikkeet, grillauskastike jne. Kynnet on hyvä suojata hanskoilla näitä käsitellessäsi. Myös meikkivoiteen levityksen jälkeen on kädet hyvä pestä huolella samantien.

Laitettuja kynsiä ei kannata viilata, eikä kärkiä kannata käyttää rapsutteluun tai muuten työkaluina.

Muistathan myös käyttää kynsiöljyä päivittäin. Kosteutetussa kynnessä pinnoitteet pysyvät paremmin. Kynsiöljy myös pitää omat kynnet joustavina, ja näin estää omia kynsiä lohkeilemasta, liuskottumasta tai katkeilemasta.

Miten geelilakkaus poistetaan?

Vahvistettu geelilakkaus vaatii mekaanisen poiston, eli ensin viilaamme suurimman osan massasta pois koneella. Sen jälkeen viilaamme pehmeämmällä viilalla käsin lopun massan pois kynnen pinnalta. Halutessasi poistossa voidaan oman kynnen pinnalle suojaksi jättää hieman pohjaa, mikäli se on säilynyt hyvin kiinni. Se kasvaa pois oman kynnen mukana.

Vahvistettua geelilakkausta ei ole mahdollista liottaa pois itse kotona. Me varaamme ammattilaisvälineillä poistoon 45min, joten nopea homma se ei ole meillekään.

Poistoon kuuluu aina kynsien ja kynsinauhojen siistiminen.

Tärkeää: Ethän revi lakkausta irti itse! Vaikka jostain reunasta lakka tuntuisikin lähtevän hieman, se on silti vielä lujasti kiinni oman kynnen pinnalla, ja väkisin revittäessä se vie aina mukana oman kynnen pintaa vahingoittaen kynttä.

Emme missään nimessä suosittele geelilakan poistoa kotinkonstein.